Logo
Praktische informatie


Zaterdag 25 februari is een proefles ingepland. Deze proefles is gratis en vrijblijvend maar het is wel een volwaardige kunstgroep-bijeenkomst. We starten om tien uur ’s ochtends met een kennismaking en een uurtje theorie. De theorie zal belangrijke punten behandelen van het kijken en spreken over kunst zodat we allemaal op een gelijkwaardige manier werk van elkaar kunnen bespreken.
Om er een productieve dag van te maken vragen we van jullie om een werk mee te nemen dat je in de afgelopen tijd gemaakt hebt. Ieder werk is welkom, ook als het nog niet af is.
Na de theorie nemen we de tijd om de werken met de groep te bespreken. Wat heb je gemaakt? Hoe komt het werk over op anderen? Wat probeer je ermee te bereiken en lukt dat? Zijn enkele van de punten waar we naar kijken.
Van één tot half twee hebben we een lunchpauze. Koffie, thee en cake zijn aanwezig maar neem zelf iets te eten mee voor de lunch.
Hierna zullen we tot 4 á 5 uur doorgaan met het bespreken van werk. Hebben we nog tijd over dan zullen we een gezamenlijke opdracht uitvoeren die je meer verdieping in je werk kan geven.

De eerstvolgende kennismakingsavond is op vrijdagavond 10 maart 2017 van 19:00 tot 21:00. Tijdens deze bijeenkomst kun je kennis maken met onze manier van werken en kunnen wij contact maken met mogelijke deelnemers.
Door met elkaar in gesprek te gaan en een korte introductie van onze werkwijze aan de hand van een kunstwerk kunnen wij het curriculum afstemmen op ieders individuele behoeften.

Gelieve van tevoren aan te geven dat je wilt komen, zodat wij per mail meer informatie over de kennismakingsdag kunnen sturen.

De kunstgroep is een jaargroep bestaande uit acht bijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn van 10:00 tot 16:00 of 17:00, dit is afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers. Aan het begin van de middag hebben we een uur lunchpauze.

Data cursus
25 maart 2017
22 april 2017
27 mei 2017
24 juni 2017
16 september 2017
14 oktober 2017
11 november 2017
16 december 2017

Tarieven*
Kennismakingsdag€ 5,-
Jaargroep€ 70,- per bijeenkomst
Individuele kunstbegeleiding€ 45,- per uur

*Deze tarieven zijn inclusief 21% btw.